Despre

Timpurile se schimba si noi ne schimbam odata cu ele…

Foie polietilena in Pitesti prin SelfPlast.roSC SELFPLAST INVEST SRL este o firma cu capital privat integral romanesc, a fost infiintata la data de 02.11.2007, avand obiect de activitate producerea foliilor si a ambalajelor de polietilena.

Activitatile secundare ale societatii sunt:

  • colectarea deseurilor nepericuloase;
  • recuperarea materialelor reciclabile sortate;
  • comert cu ridicata al deseurilor.

Punctul de lucru si sediul administrativ se afla in Pitesti, str. George Cosbuc,
nr. 70, intr-o hala cu o suprafata de 1.200 m².

Experienta a peste 25 ani in domeniu a conducerii firmei a pus amprenta in buna desfasurare a activitatii, oferind produse de calitate si crescand permanent portofoliul de clienti. Dispunem de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Produsele societatii se adreseaza in special industriei.

Productia de folie din polietilena este realizata pe 6 linii de extrudare.

Productia ambalajelor este realizata pe 5 masini de lipit si debitat.

Succesul partenerilor nostri este si succesul nostru, de aceea punem suflet in fiecare companie colaboratoare. Practic, prin dezvoltarea unei bune relatii cu fiecare client, ne identificam si ne implicam activ ca si un compartiment de asigurare a garantiei si calitatii fiecarui produs.

Societatea SELFPLAST INVEST SRL este recunoscuta pe piata producatorilor de folii si ambalaje din polietilena atat in judet cat si pe plan national. Numarul clientilor care agreeaza produsele societatii este in continua crestere. Obiectivul nostru este sa pastram cele mai inalte standarde de performanta in productia curenta si in dezvoltarea de noi produse la preturi de productie competitive.

Principalul obiectiv al SC SELFPLAST INVEST SRL a fost si este reinvestirea profitului, dotarea tehnologica corespunzatoare in vederea cresterii calitatii si mariri gamei de produse din domeniu, dezvoltarea de piata, calitatea produselor, livrarea in grafic a comenzilor si pretul competitiv, ceea ce a dus intotdeauna la satisfactia clientilor. De precizat este faptul ca aproximativ 25-30% din clienti au apelat la produsele noastre la recomandarea clientilor mai vechi.

Misiunea societatii SELFPLAST INVEST SRL s-a materializat in timp transformand intr-o perioada relativ scurta viziunea in realitate.
In afara de actualitatea moderna si raportul optim pret si calitate al produselor noastre, respectarea si imbunatatirea continua a standardelor noastre stricte de calitate reprezinta unele dintre elementele centrale ale filozofiei firmei noastre.
Pentru asigurarea acestor cerinte, dispunem de un management al calitatii care se remarca prin experienta indelungata precum si prin Know-how-ul exceptional.

Noi va oferim calitate maxima si costuri competitive, dumneavoastra oferiti-ne
la schimb increderea.